RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania-Hagen slår tilbake

Foto: Knut Falch (Scanpix)
Sist oppdatert:
Visepresident Carl I. Hagen slår hardt tilbake mot stortingspresident Thorbjørn Jagland, og andre som mener han har tatt for lang påskeferie i Spania.

Ifølge ham selv er han nemlig ikke på ferie.

- For meg vil jeg si at ferie er når du slipper å ha noe med arbeidssituasjonen din å gjøre. Da har ikke jeg hatt ferie siden 1981, sier Carl I. Hagen til TV 2 Nyhetene.

Stortingspresident Thorbjørn Jagland gikk denne uka hardt ut mot Hagen og Frp for å misbruke utbyttingsordningen for å skaffe seg en tre ukers lang påskeferie. Men Hagen slår tilbake igjen i kjent stil og mener å ha alt sitt på det tørre

- Hvis Stortingspresidentetn har lyst til å blande seg inn i selvstendige partigruppers bruk av utbyttingsordningen, noe som aldri har vært gjort før, så ser jeg frem til hans forslag om et helt nytt regelverk i Stortinget. Jeg tar det med knusende ro. Jeg jobber mer enn de aller fleste fra ni om morgenen til elleve om kvelden, og at jeg har noen dager avspasering og stiller meg til rådighet for partilag i Spania, det er det ingen grunn til å kritisere, sier Hagen.

Hagen er heller ikke enig i kritikken mot Siv Jensens bruk av personlige trener - finanisert av midler øremerket «stortingsrelevant arbeid»:

- Det er Fremskrittspartiets stortingsgruppes penger! Og vi ønsker heller å holde vår parlamentarisk leder i form til å delta i politikk enn at hun blir sykemeldt i lang tid på grunn av dårlig rygg. At våre konkurrenter heller skulle fått Siv Jensen sykemeldt enn å være på jobb for at vi skulle spare noen stakkars kroner på å holde henne frisk, det skjønner jeg godt at de gjerne vil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere