RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparket gebiss ut av munnen

Sist oppdatert:
Fornærmede ba 41-åringen hilse konen. I neste øyeblikk lå han på bakken og ble sparket så hardt i ansiktet at gebisset ble revet ut.

Halvannen måned senere går offeret fortsatt uten tenner i hele overkjeven og deler av underkjeven, i påvente av nye proteser.

Slo følge
Bare fem dager før denne voldsepisoden slo 41-åringen ned en miljøarbeider i Os. For de to voldelige overfallene er mannen i Bergen tingrett dømt til 5 måneders fengsel.

Etter en kveld på en pub på Danmarksplass tok 41-åringen og fornærmede følge ned i undergangen under veien. Fornærmede har tidligere vært gift med 41-åringens kone, og han ba ham hilse henne idet de skulle gå hver sin vei.

Uten tenner
Som lyn fra klar himmel kom et spark mot ansiktet til fornærmede og han falt i bakken. Han lå sammenkrøllet for å beskytte hodet mot sparkene, men mange traff likevel. Så hardt sparket 41-åringen at mannens gebiss fløy ut av munnen, og siden har det vært borte. Fornærmede har siden slutten av august i år gått uten tenner hele overkjeven og deler av underkjeven, i påvente av nye proteser.

Rygget skremt ut
I et annet uprovosert raseriutbrudd gikk 41-åringen til angrep på en miljøarbeider som hadde kjørt ham og konen hjem fra en restaurant i Os. Mens miljøarbeideren skremt rygget mot utgangsdøren i 41-åringens hus, slo mannen plutselig bena under på ham, satte seg oppå ham og slo ham med knyttenevene i ansiktet. Deretter kastet han konen på dør, og hun flyktet sammen med miljøarbeideren i hans bil.

Bergen tingrett fant ingen formildende omstendigheter i saken og 41-åringen fikk 5 måneders ubetinget fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere