*Nettavisen* Nyheter.

Sparket og bet politimann

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Den 23 år gamle kvinnen slo seg vrang på legevakten. Nå er hun bøtelagt for episoden.

16.02.08 09:41

(iBergen.no) Natt til 15. september i fjor hadde den 23 år gamle kvinnen vært ute på byen da hun plutselig falt om, skriver Bergensavisen. Dette var imidlertid bare starten på mareritt-kvelden.

Ingen søvn eller mat
Kvinnen hadde drukket alkohol den aktuelle kvelden, men 23-åringens form var mest preget av at hun verken hadde sovet eller spist på lang tid.

To politibetjenter transporterte henne til legevakten etter at hun segnet om i Torggaten. Men da hun våknet til live like etter ankomst på legevakten, oppførte hun seg svært aggressivt.

Bitt i leggen
Kvinnen slo vilt omkring seg, og ble på grunn av sin utagerende oppførsel lagt i gulvet av politiet og påsatt håndjern. På vei inn til legen gjorde hun flere forsøk på å slå og bite etter betjentene. Politiet besluttet å sende henne i fyllearresten, og på vei inn både sparket og bet hun den ene politibetjenten i henholdsvis leggen og foten.

Retten har kommet frem til at kvinnen har handlet med forsett, og har bedømt henne som om hun var edru. Men på grunn av kvinnens vanskelige livssituasjon, slapp hun unna med 50 timers samfunnsstraff og 1000 kroner i saksomkostninger.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag