RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spaserte inn til politiet

Sist oppdatert:
Det var ved ett-tiden fredag at 44-åringen skjøt den gjeldstyngede finansmannen på en tomt som tilhørte et selskap gjerningsmannen har tilknytning til.

MELAND (iBergen.no):Den antatte gjerningsmannen som store politistyrker har lett etter har nå meldt seg for politiet.

Mannen som er i 40-årene kom gående inn på Bergen Sentrum Politistasjon ved 15.30-tiden og meldte seg for vakten uten noen form for dramatikk.

Da hadde store politistyrker lett etter mannen i to og en halv time.

Den enste åpenbare koblingen mellom gjerningsmannen og offeret er at de er sammen om et holdingsselskap der avdøde er styreformann mens gjerningsmannen står som 100 prosent eier. Selskapet har en aksjekapital på 2.9 mill, men hadde ingen omsetning i 2004. Selskapet har en negativ egenkapital på 7,7 mill i 20004.

Lensmann Einar Vatne ved Meland og Lindås lensmannskontor avviser at det er kommet fram noe som tyder på at drapet skyldes forretningsmessige uoverenstemmelser eller fyllerøre. Han vil imidlertid ikke utdype hva som er kommet fram i vitneavhørene tidligere i dag og avhørene av den siktede i kveld.

Konkurs i går
Bedriftstomten der drapet skjedde tilhører et byggefirma på Frekhaug.

Firmaet åpnet konkurs i går. Mannen som nå sitter i avhør og som politiet har jaktet på i hele dag er tilknyttet selskapet.

Det er ikke kjent om offeret hadde noe med selskapet å gjøre.

- Selskapet var et lite selskap med bare to ansatte og de begjærte selv oppbud, sier bobestyrer Gunnar Haahjem til iBergen.no.

- Men var det mange kreditorer inne i konkursen?
- Det var kreditorer men beløpene var ikke store siden dette som sagt var et lite firma. Men detaljene har jeg ikke foran meg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere