RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sperret E18 og tok lyset

Sist oppdatert:
En trailer og en personbil sperret en holkeglatt E18 mellom Lillesand og Grimstad etter tur tirsdag kveld.

Traileren var først av veien ved avkjøringen til Homborsund cirka klokka 18.45 tirsdag kveld. Ved Omresletta mellom Lillesand og Grimstad mistet sjåføren styringen på det isglatte underlaget. E18 var dermed sperret først i ett kjørefelt og deretter i begge mens bergingsarbeidet pågikk.

- Klokka 21.26 var veien klarert og politiet var på vei bort fra stedet klokka, men klokka 21.28 kjørte en personbil av veien samme sted. Den traff en lysmast. Veien er nå blokkert, og i tillegg har lyset gått på strekningen, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Nettavisen like før klokka 22.30.

Han forteller om isholke og svært vanskelige kjøreforhold flere steder i Agder.

- På få timer gikk det fra plussgrader til minusgrader.

Ingen personer ble skadet i de to trafikkuhellene, men det er materielle skader på begge kjøretøyene.

Se oppdaterte veimeldinger her (Statens vegvesen)

Meteorologene har forøvrig bedt sørlendingene holde seg inne de nærmeste dagene på grunn av kulde og sterk vind. Det er også ventet store snømengder.

- Vi venter at det vil komme mellom 20-25 centimeter snø, i hvert fall det første døgnet. Temperaturene vil synke til seks til åtte minusgrader. Kombinert med vind i form av stiv kuling, vil den følte temperaturen synke til minus 26- 27 grader, sier statsmeteorolog Øyvind Johnsen til avisa Fædrelandsvennen på nett. Varselet gjelder fram til og med søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere