Gå til sidens hovedinnhold

Sperret gate etter vannlekkasje

Politiet fryktet undergraving da store vannmasser strømmet ut på Kjelsås. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her er noen av saken Oslo-politiet har befattet seg med i går og i natt:

Safe stjålet
OSLO HAVN: kl 08.17 fra Hjortneskaia, Color Line, kom det mandag morgen melding om at noen hadde vært noen og tatt safen, trolig søndag kveld. Politiet har sikret spor og video på stedet. Saken er anmeldt.

Ransmann tatt
GRØNLAND: Kl. 09.07 kom det melding om forsøk på ran av en kiosk på Grønland t-banestasjon. Det ble brukt en knust flaske. Gjerningsmannen, en mann i 50 årene, ble pågrepet av politiet og kjørt sentralarresten i Politihuset. Fornærmede ble kjørt Legevakta med lettere skadet.

Trolig skutt i hodet med luftvåpen
OSLO: Kl. 16.04 fikk politiet melding fra en kvinne som kunne fortelle at hennes mann var på vei til Legevakten i Oslo fordi han hadde fått en metallhylse i hode. Hun mente at han kunne være beskutt av en luftpistol eller lignende fra en adresse i nærheten av Dalehaugen/Strømsveien. Han hadde ikke sett folk eller bil i nærheten, bare kjente at det var vondt. Mannen hadde fått et lite sår i bakhodet og litt metallrester ble tatt vekk av lege. Mannen ble kjørt hjem igjen av politiet som påviste stedet der det hadde skjedd. Politiet fant ikke noe og saken vil bli anmeldt.

Vannlekkasje medføre omkjøring
KJELSÅS: Kl. 19.50 mandag kveld fikk politiet rede på at det var en større vannlekkasje i krysset Kjelsåsveien/Thorleifs alle. Man var redd for at det kunne være noe undergraving, slik at av en del av området ble sperret. Det ble lagt til rette for omkjøring.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus