Gå til sidens hovedinnhold

Spilte bort 15 mill. på Langoddsen

En 37 år gammel investeringsrådgiver i Trondheim lurte penger fra enkeltpersoner med løfte om avkastning på 33 prosent. Pengene spilte han bort på Langoddsen.

37-åringen tilbød enkeltpersoner kortvarige investeringer med en avkastning på opptil 33 prosent. Til nå er mannen anmeldt av 31 personer som har investert mellom 150.000 og 300.000 kroner hver. Politiet mener pengene må anses som tapt. Siktede eier ikke nåla i veggen, skriver Adresseavisen.

37-åringen arbeidet i et selskap som driver investeringsrådgivning. Han har imidlertid drevet sin egen butikk i firmaet ved at han har fått kunder til å yte ham personlige lån. Pengene skulle han investere i aksjer.

Mannen har erkjent de faktiske forhold og forklart i politiavhør at dette pågikk fra april til november. Det hele startet med at han hadde økonomiske problemer privat. For å komme på rett kjøl satset han på Langoddsen. Selv om han fikk noen gevinster, tapte han langt mer penger enn han vant.

Tre-fire av investorene har fått tilbake pengene med avkastning, men dette var penger han hadde hentet inn fra andre.

37-åringen ble pågrepet 2. desember og løslatt neste dag. Han har erkjent de faktiske forhold samt straffskyld og ble derfor ikke fremstilt for varetektsfengsling.

(NTB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget