*Nettavisen* Nyheter.

Spy Shop-sjef fikk fire nye uker

Foto: Kristian Bruarøy, TV 2 Interaktiv

29-åringen som er siktet for medvirkning til ranet i Stavanger, ble fredag kveld fengslet i fire nye uker med full isolasjon. Men advokatene hans får innsyn i saksdokumentene.

30.04.04 21:35

Etter et nesten ni timer langt fengslingsmøte i Stavanger tingrett, fikk 29-åringens forsvarer Karen Forbrigt medhold i fullt innsyn i saksdokumentene, melder TV 2 Nyhetene.

Det liker ikke politiet.

- Den utfordringen får vi ta når den kommer, sier politiinspektør Bjørn Andersen til NTB.

29-åringen ble likevel varetektsfengslet på nytt, til tross for at lagmannsretten opphevet den forrige fengslingskjennelsen på grunn av saksbehandlingsfeil.

Skuddsikre vester
29-åringen som ble framstilt for fengsling fredag, er eier av butikken Spy Shop. Butikken selger utstyr for blant annet overvåking og avlytting. Han ble pågrepet sammen med den 47 år gamle grunnleggeren av forretningen etter at politiet ransaket Spy Shop i forrige uke. Forretningen skal ha solgt skuddsikre vester til ranerne, skriver NTB.

Rundspørring
Rundt 140 politifolk jobber med etterforskningen av drapsranet på Norsk Kontantservice 5. april. Torsdag og fredag gjennomførte politiet en rundspørring på kontorene som utsikt mot Domkirkeplassen.

Forsvarer Karen Forbrigd sa etter kjennelsen at hun var godt fornøyd med kjennelsen. Men politiet valgte å påkjære kjennelsen på stedet. Kjæremålet ble gitt oppsettende virkning, skriver NTB.

Politiet har påkjært kjennelsen om innsyn i saksdokumentene.

29-åringen er siktet for å ha medvirket til ranet, der politimannen Arne Sigve Klungland ble skutt og drept. En merkelapp på en utbrent skuddsikker vest ledet etterforskerne til Spy Shop.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.