*Nettavisen* Nyheter.

Spyttet på tjenestekvinne

Da politiet skulle pågripe korttyven på Aker brygge, spyttet han på en politikvinne. Les helgens politilogg.

(iOslo.no) Oslo-politiet har, som alltid, hatt en travel helg. Alt fra spyttende tyver til kulturdamer som ble innesperret ved domkirken har stått på timeplanen til lovens lange arm.

Biltyv pågrepet

OSLO SENTRUM: Søndag formiddag oppdaget en politipatrulje en for de en kjent person som gikk inn i et hus. Patruljen så det sto en bil utenfor. Denne viste seg å være stjålet. Personen som gikk inn i huset ble kort tid etter pågrepet, og patruljen kunne etter litt etterforskning på stedet knytte ham til den stjålne bilen. Personen ble kjørt til arresten, og den stjålne bilen tauet inn.

Spyttet på tjenestekvinne

AKER BRYGGE: Lørdag ettermiddag kom det en melding fra Aker brygge der en mann forsøkte å betale med et kort som ikke var hans. En vekter som tilkalt kjente tilfeldigvis kortinnehaveren og visste da at dette var stjålet. En politipatrulje ble tilkalt og mannen ble pågrepet og kjørt arresten. I tillegg til anmeldelse for å ha et stjålet kort og forsøkt å bruke det, blir mannen anmeldt for å ha spyttet en tjenestekvinne i ansiktet.

"Innelåste damer"

DOMKIRKEN: Domkirken er for tiden under oppussing og området sperret av. Søndag ettermiddag ble politiet kontaktet da to kulturinteresserte damer var innelåst i aktuelle området. De kom seg ikke over et gjerde på to meter. Politiet informerte brannvesenet som kunne bistå. De skrudde av hengslene på gjerdet, fikk ut damene og skrudde hengslene på igjen.

Promillekjøring

LINDERUD: Søndag ettermiddag/kveld kom det melding om en bil som hadde snurret og sperret to filer på Trondheimsveien ved Linderud. Det kom også melding om at det røyk fra bilen. Det viste seg at det ikke var personskade og røyken stammet fra utløste airbag'er. Autovernet ble påført skade. Bilføreren var påvirket og ble kjørt arresten for utvidede promilleprøver. Bilen ble tauet inn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag