RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SR-Bank sponser konserthus

Foto: Lena A. Pedersen / SCANPIX
Styret i SR-Bank har besluttet å gi 25 millioner kroner til bygging av det nye konserthuset i Stavanger.

- Dette er svært gledelig. Bidraget fra SR-Bank bringer oss et langt skritt videre, og gir grunn til optimisme når det gjelder å nå målsettingen på 100 millioner kroner, sier leder for innsamlingsarbeidet, Tollak Melberg, i en pressemelding.

Ordfører Leif Johan Sevland i Stavanger er svært begeistret.

- Nytt konserthus er et stort løft for regionen, og bidragene fra SR-Bank nå, og fra Stavangerske tidligere, er viktige signaler til sentrale myndigheter om at regionens næringsliv stiller opp, sier han i en kommentar

Det nye konserthuset har en kostnadsramme på 1025 millioner kroner, og skal finansieres med 600 millioner kroner fra Stavanger kommune, 250 millioner kroner fra staten og 75 millioner kroner fra Rogaland fylkeskommune.

100 millioner kroner skal samles inn fra næringsliv og private. Stavangerske Dampskibsselskap kunngjorde i februar at selskapet vil bidra med 10 millioner kroner.

Det nye konserthuset er planlagt å stå klart i 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere