Stabilt for treåring

Foto: Kjetil Mæland, TV 2 Nettavisen

Treåringen som ble skadd i raset i Bergen i går, er fortsatt alvorlig skadd, men tilstanden er nå stabil. Tilstanden er fortsatt kritisk for jentas mor (27).

15.09.05 21:36

Den tre og et halvt år gamle jenta og hennes 27 år gamle mor ble innlagt på Haukeland universitetssykehus med kritiske skader etter jordskredet som ødela flere hus i Hatlestad Terrasse i Fana natt til onsdag.

Torsdag formiddag er treåringen utenfor livsfare. Ifølge en pressemelding fra sykehuset er tilstanden til treåringen fortsatt alvorlig. Tilstanden for den 27 år gamle moren er fortsatt kritisk, og begge får fortsatt intensivmedisinsk behandling på sykehuset.

Familie på fem
Hele familien på fem oppholdet seg i boligen da de enorme nedbørsmengdene natt til onsdag utløste et jordskred.

Mens mor og datter (3) fikk kritiske skader, slapp faren og jentas småsøsken, en to år gammel datter og en guttebaby, fra dramaet med bare lettere skader.

Alvorlig for 50-åring
Tilstanden for en 50 år gammel mann betegnes fortsatt som alvorlig, men stabil. Den siste skadde, en kvinne i 50-årene, er lettere skadd og vil bli operert i hånden i løpet av dagen, skriver Haukeland universitetssykehus i en pressemelding.

De to siste som ble sendt til sykehus etter jordskredet fikk bare mindre fysiske skader, og ble utskrevet allerede i går.

En 51 år gammel kvinne omkom i raset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.