RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stakk av etter tunnelkrasj

Bensinen flommet ut, men føreren stakk til skogs. Her er døgnets politilogg.

(iOslo.no) Her er noen av sakene Oslo-politiet har jobbet medd det siste døgnet:

Tyv tatt på fersken
SENTRUM: Tirsdag ettermiddag ble politiet tilkalt av vektere som hadde problemer med en person som hadde stjålet et par sko. Personen hadde skoene under jakken da han løp fra vekteren. Vedkommende ble imidlertid innhentet, men nektet å oppgi personalia og politiet ble derfor kontaktet. Tyven sa til politiet at han hadde kjøpt skoene på Sandvika storsenter, men at han ikke husket i hvilken butikk eller til hvilken pris. Politiet tok beslag i skoene og oppretter sak. Vedkommende ble dimmitert.

Forhindret bilkjøring i ruspåvirket tilstand
KJELSÅS: Et legesenter kontaktet politiet tirsdag ettermiddag fordi en ruset pasient hadde satt seg inn i en bil og kjørt fra stedet. Det lyktes de ansatte å innhente pasienten, men vedkommende nektet å gi fra seg bilnøklene. De ansatte klarte å oppholde føreren til politiet kom til stedet. Føreren virket sløv og ustø, og ble kjørt til sentralarresten for blodprøvetaking.

Dieseltruck i full fyr
FURUSET: Tirsdag kveld klokka 17.50 fikk politiet melding om at det brant i en dieseltruck utenfor et slakteri på Furuset. Det viste seg at det brant i motorrommet på diseltrucken som sto cirka to meter fra bygningen. Det var heldigvis ikke fare for at brannen skulle spre seg. Brannen ble slukket av brannvesenet. Årsaken til brannen er uviss, men det kan muligens dreie seg om en teknisk feil.

Fører stakk etter krasj i tunnelvegg
RYEN: Klokka 00.30 natt til onsdag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i tunnelveggen i Svartdalstunnelen. Politiet varslet raskt Legevakt og brannvesen. Det rant bensin fra bilen, og det viste seg at bilen var forlatt. Politiet fikk opplysninger om at en person hadde løpt fra stedet. Ut fra et signalement på vedkommende samt sjekk av adressen til bileier, ble føreren pågrepet og kjørt inn for promilletest.

Brann i et skur
MANGLERUD: Klokka 02.22 fikk politiet melding om en brakke som hadde tatt fyr, og at det virket som om brannen kunne spre seg. Politiet rykket ut, og det viste seg at et eldre skur i Ljaabruveien sto i full fyr. Skuret inneholdt trolig bare gamle materialer, og ingen personer kom til skade.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere