*Nettavisen* Nyheter.

Stakk seg på sprøyte i sko

Uvitende om den brukte sprøyten som lå gjemt i støvletten, prøvde den 33-årige skokunden skoen på foten.

20.12.05 09:03

Det ble en svært ubehagelig opplevelse for bergenskvinnen, som stakk seg først i foten og så i hånden, da hun skulle prøve en støvlett på Haaland Skomotehus i kjøpesenteret Oasen i Fyllingsdalen.

- Jeg sto ved tilbudsdisken og skulle prøve en støvlett. Da jeg puttet foten nedi kjente jeg smerte. Jeg førte hånden ned for å kjenne, og stakk meg igjen. Jeg ble helt perpleks da jeg dro opp en sprøyte som lå helt fremme i støvletten, forteller skokunden til Bergensavisen.

Skrubbet seg
Kvinnen styrtet til toalettet og skrubbet både hender og føtter i panikk. Både hun og de ansatte i skobutikken var sjokkerte over hendelsen, som skjedde lørdag. Vektere ble tilkalt og ifølge kvinnen skal den ene vakten ha sagt at mange personer legger sprøyter i sko for å få prisavslag.

Må til lege et halvt år
Nå må kvinnen oppfølges av lege det neste halvåret. Etter å ha vasket seg, reiste hun til Bergen legevakt sammen med mannen og fikk vaksine mot hepatitt B og antistoffer. Der fikk hun også beskjed om at hun må tilbake for å ta nye blodprøver i midten av januar, samt følges opp hver tredje måned.

Enkeltepisode
Butikksjef Tone Haaland er like sjokkert som skokunden og beklager episoden. Hun betegner sikkerheten ellers som god, og kaller lørdagens sjokkopplevelse en uheldig enkelthendelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.