RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stålsett tar ikke roret

Sist oppdatert:
Tidligere biskop Gunnar Stålsett takker nei til å ta over roret i Redningsselskapet. Han vil ikke ta over som president i den kriserammede organisasjonen.

Fristen for de 13 distriktsstyrene i Redningsselskapet til å foreslå kandidater til sentralstyre, visepresident og president gikk ut torsdag. Tidligere biskop Gunnar Stålsett er en av de som har takket nei til presidentjobben.

- Jeg har takket nei til forespørselen etter å ha vurdert den kompetansen og arbeidsmengden som kreves, sier Stålsett til NTB.

Alle navnene på aktuelle kandidater til å få Redningsselskapet tilbake på riktig kurs, er nå inne. Valgkomiteen møtes den 3.januar. Forslaget til nytt styre skal presenteres på et ekstraordinært landsmøte den 14.januar.

Da TV 2 Nettavisen spurte valgkomiteens leder, Anton Iversen, om hvor mange navn de nå hadde på blokka, var han ikke interessert i å kommentere dette.

- Ja, jeg veit hvor mange navn det er, men det får ingen andre vite, var svaret Iversen hadde.

Tidligere fiskeriminister Svein Ludvigsen har også takket nei til jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere