Gå til sidens hovedinnhold

Starter dagen med minnestund

Elevene ved Enger skole starter mandag med minnestund etter gassulykken i Hokksund.

Mandag samles alle elevene på Enger skole i Åmot i Buskerud til minnemarkering for den omkomne 7-åringen etter gassulykken i Hokksund. Klassene vil holde markeringen i hvert sitt klasserom, foreldrene er også invitert til å være med, melder Drammens Tidende.

Ifølge avisa ringte skolen allerede søndag til alle foreldrene på skolen slik at elevene skulle være informert om hendelsen og skolens opplegg.

- I klassen til den omkomne vil det være styrket personell, slik at alle får oppfølging ut fra sine behov, sier kommunikasjonsrådgiver i Modum kommune, Eivind Kopland, til avisa.

En gutt på sju år omkom og hans ni år gamle søster ble funnet kritisk skadd i en hytte ved Lauvtjern i Hokksund lørdag kveld. Gutten var elev i andre klasse, mens jenta går i fjerde klasse.

Barnas 31 år gamle mor mistet også livet i ulykken, mens en mann i 20-årene er innlagt med livstruende skader på Ullevål sykehus, der også jenta ligger.

Forgiftning oppgis som skade. En gasslekkasje er trolig årsaken til ulykken.

Søndag kveld ble foreldrene med barn på skolen, som har rundt 190 elever, oppringt av folk i kommunen for en orientering om hvordan hendelsen vil bli håndtert.

Åmot kirke vil være åpen fra klokka 10 mandag for dem som vil tenne lys, melder NTB.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken