RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Starter sexspalte i menighetsblad

Pastor synes menighetens medlemmer bør nyte sex til fulle.

Pastor Søren Nielsen i Frikirken i Arendal har startet sexspalte i menighetsbladet. Han synes menighetens medlemmer bør nyte sex til fulle.

- Sex er noe som er veldig bra for menneskeheten. Gud ga oss denne gaven, og jeg ser på det som en velsignelse, sier Nielsen til Agderposten.

Pastoren, som er dansk av opprinnelse, ønsker å ta et oppgjør med det han mener er en tilgrising av seksuallivet. Og etter ønske fra medlemmer i menigheten svarer han på spørsmål og skriver om tabubelagte sider av kjønnslivet.

- Det kan være usikker kjønnsidentitet, seksuell avhengighet og problemer etter misbruk. Det konstante sexfokuset i dagens samfunn gjør oss dyriske. Men med riktig forståelse kan sex gjøre forholdet mellom mann og kvinne sterkere. Meningen med pornoindustrien er at menneskeheten, og da spesielt mannen, skal få tilfredsstilt sine dyriske drifter og behov, ser Nielsen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere