RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Staut politimann reddet most katt

Sist oppdatert:
Innelåst dame, promillekjørere og en skadet pusekatt på Ullevål. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Oslo-politiet har nok variasjon i sine oppdrag. Som alltid kan du lese på iOslo.no hva de har foretatt seg det siste døgnet:

Satt fast i bilen

OSLO: Omtrent kl. 11.00 tirsdag mottok en politiet en telefon fra en dame som sa hun ikke klarte å komme seg ut av bilen sin etter å ha kollidert - dørene var på en eller annen måte blokkert. En politipatrulje ble sendt mot stedet, og ettersom dørene ikke lot seg gjøre å åpne, ble brannvesenet også rekvirert.

Kvinnen poengterte at hun ikke var fysisk skadet. Det store problemet var derimot at hun ikke klarte å fortelle hvor hun var. Etter et par minutter fant operatøren ut omtrent hvor det var, og patruljen kunne dirigeres til stedet. Da den ankom var kvinnen kommet seg ut, og holdt på med skademelding sammen med den andre føreren.

Trafikkulykke og mulig promillekjøring

NORDSTRAND: Melding om trafikkulykke i Nordstrandveien. Det var en frontkollisjon, 2 biler involvert. 3 personer i den ene bilen, ble alle kjørt legevakten for sjekk, mindre personskader. Der er fører mistenkt for promillekjøring. Og det var også denne bilen som kom over i feil kjøreretning

Ble gående med gebyr

DIESEN: Kl. 00.13 natt til torsdag ringte Oslo Sporveier og opplyste at de hadde problemer med en mann om bord i en trikk på vei mot Kjelsås. Mannen laget problemer i forbindelse med en billettkontroll. Politiet fikk kontakt med trikken og den vanskelige mannen på Disen. Det resulterte i at mannen måtte gå fra stedet med et gebyr for ikke å ha løst billett.

Katt påkjørt

ULLEVÅL STADION: En melder ringte politiet kl. 01.05 natt til torsdag og opplyste at hun hadde observert en skadet katt i området ved Ullevål stadion. Katten var trolig påkjørt av en bil. En ledig politipatrulje som var i området ønsket å gjøre et forsøk på å få tak i katten. Etter ca. en times jobbing kunne patruljen melde at de var på vei til Veterinærhøgskolen. Katten hadde de pakket forsiktig inn i et teppe og den var trygt plassert på fanget til en staut politimann. Det er ikke alltid politiet har kapasitet til hjelpe alle som kunne trenge en håndsrekning, men her ble oppdraget løst.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere