RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stavrum om Skei Grande og Raja på NRK «Debatten» - «Parterapi» på direkten

Sist oppdatert:
Trine Skei Grande og Abid Raja klarte ikke helt å overbevise da de møtte opp på «Debatten» torsdag.

- Når jeg så på sendingen fikk jeg to assosiasjoner. Den ene var «Parterapi» og den andre var det som skjer i amerikansk politikk – når en mannlig politiker blir tatt for utroskap og stiller opp med sin kone og begge gjør gode miner til slett spill for å fortelle at «dette skal vi komme oss gjennom sammen», sier Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum på Debatten på NRK torsdag. 

Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, kommenterte saken mellom Venstre-leder Trine Skei Grande og Gunnar Stavrum.

- Det vi så i dag var en seanse der to politikere kom hit for å selge et budskap; vi har skværet opp og vi er gode venner. Det er bare halvveis troverdig. 

Han kommenterer møtet mellom Abid Raja og Trine Skei Grande hos Fredrik Solvang. Verken Stavrum eller kommentator i Dagbladet, Martine Aurdal, klarer helt å kjøpe alt de to politikerne har sagt.

Les også: Abid Raja snakker ut om utskjellingen: - Vi ble satt ut alle sammen

Ville ikke svare om telefonsamtalen

- Jeg sa noe skikkelig dumt, og det er jeg lei meg for, gjentok Skei Grande flere ganger under sendingen.

Hun ville imidlertid ikke gå inn på akkurat hva som ble sagt under telefonsamtalen som har preget nyhetsbildet de siste dagene. 

Venstre-leder Trine Skei Grande og partikollega Abid Raja møtte Fredrik Solvang i NRK Debatten.

De to fortalte at de kunne ha vanskeligere for å kommunisere med hverandre og at de har et forbedringspotensial, men bedyrer at de nå er venner.

Dagbladet-kommentator Martine Aurdal under NRK Debatten torsdag kveld.

- Jeg er veldig glad i Trine. Jeg har alltid vært glad i Trine. Vi har kjent hverandre i 20 år og noen ganger sier vi at vi har litt søskenkjærlighet. Noen ganger har vi krangler, og det er ikke alltid søsken snakker så godt sammen, sier Raja om forholdet mellom de to.  

Les mer: Budsjett-tabbe bidro til bråket i Venstre

- En underlig seanse

- Dette var jo en litt underlig seanse må det gå an å si, sier Aurdal etter møtet.

Både Aurdal og Stavrum påpeker at det er mange spørsmål vi ikke har fått svar på i saken, og påpeker dessuten at det har skjedd en lekkasje i partiet som er problematisk. 

- De klarer fremdeles ikke helt å gi inntrykk av at alt er helt bra. Det er fremdeles en del ubesvarte spørsmål. Det var ganske pussig å høre Venstre-lederen komme inn og si at hun ikke ville kommentere, påpeker Aurdal.

Les mer: Grande skal lenge ha vært frustrert over Raja

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere