RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steine eide ikke båten

Sist oppdatert:
Cabincruiseren Tommy Steine havarerte med var ikke forsikret, og lånt gjennom båtmegler Erik Øye.

Det var onsdag kveld Tommy Steine dro på land i Hurum mellom Filtvet fyr og Södra Cell i Hurum med den 28 fot store cabincruiseren. Steine slapp unna ulykken med skrekken.

Men båten var altså ikke Tommy Steines. Den hadde han lånt i sommer gjennom båtmegler Erik Øye. Mannen som var innvolvert i båtsertifikatsaken med Kjell Inge Røkke. Et annet problem var at båten ikke var forsikret, noe Steine sier ikke er et problem.

- Jeg skal selvfølgelig betale for skadene. Det skulle bare mangle. Det er ingen uoverenskomst mellom meg og Erik Øye. Beløpet på skadene er heller ikke så stort, så jeg skjønner egentlig ikke at dette er noen sak, sier Tommy Steine til Nettavisen.

Øye kommenterer i en sms til Nettavisen at «jeg kan bekrefte at det ikke er noe problem».

Etter det Nettavisen erfarer hadde Steine inngått en avtale om å låne båten til bruk i sommerprogrammet som han gjør for TV 2 denne sommeren.

Politiet i Hurum sier til Nettavisen at de har hatt en god dialog med Steine og gir uttrykk for at de nå håper tv-kjendisen får fred i denne saken.

- Vi har god dialog både med båtfører og båteier. Vi har ikke noe med det økonomiske å gjøre, og har fått alle opplysningene vi trenger fra Tommy Steine og har en god dialog med ham. Vi ser ingen grunn til å avhøre båteier med mindre det ikke kommer fram nye opplysninger i saken, sier lensmann Reidar Foss i Hurum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere