*Nettavisen* Nyheter.

Stem på Norges Shrek

TV 2 Nettavisen inviterte sine lesere til å foreslå hvem som lignet mest på Shrek i Norge. Vi har fått mange forslag, stem på din favoritt her og nå.

I samarbeid med filmselskapet som distribuerer Shrek 2 i Norge, har TV 2 Nettavisen hatt en konkurranse hvor våre lesere kunne foreslå hvem de mener ligner mest på Shrek i Norge. En person som på utsiden kan virke noe skummel, men som er en prins i ulveklær. Vi har valgt ut 15 av de mange forslagene vi har fått og oppfordrer deg til å stemme på din favoritt her og nå.

Forslagene vi har fått er blant annet Idol-dommer Tor Milde som den siste tiden har fått mye kritikk for sine ærlige meninger ovenfor Idol-deltagerne. Tidligere verdensidol Kurt Nilsen, som allerede har blitt sammenlignet med en hobbitt, ble også foreslått. Andre kjente navn på listen var Venstreleder Lars Sponheim og hans lagkamerat i regjeringen Odd Einar Dørum.

HTML EMBED
Hvem er Norges Shrek?
Tor Milde
Kurt Nilsen
Tom Nordlie
Raymond Kvisvik
Tommy Steine
Otto Jespersen
Odd Einar Dørum
Lars Sponheim
Davy Wathne
Ingebrigt Steen Jensen
Asgeir
Knut Nærum
John Carew
Marvin Wiseth
Hele Ole Ivars

Se resultat

Vinnerne av konkurransen, hvor man kunne vinne filmer, sekker, radioer og annet fra Shrek 2 får tilsendt premiene i posten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.