RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stengte røykerom etter sex

Sist oppdatert:
Brukerne av røykerommet på sykehuset i Arendal gjorde mer enn å røyke. Nå blir det stengt.

Røykerommet på sykehuset i Arendal fikk funksjoner pasienter og ansatte satte liten pris på. Sykepeiere kom over folk som hadde sex på rommet og eldre, kvinnelige pasienter ble tatt på fersken mens de solgte medisinene sine videre, skriver Agderposten. Nå skal røykerommet stenges for godt.

- Det er riktig, men det er røykingen som har vært til størst sjenanse, sier hovedvernombud Anne Brit Evensen til Nettavisen. Hun sier sexepisoden og pillesalget ikke er hendelser av ny dato og at disse problemene forsvant etter at det ble satt inn glass i døra, slik at det ble fullt innsyn inn til røykerommet.

Nå skal røykerommet stenges for godt, som en følge av klager på røyklukt på andre avdelinger, ifølge ledelsen ved Sørlandet Sykehus.

Har hørt ryktene
- Jeg kan bekrefte at jeg har hørt ryktene om hva som har foregått der, sier driftsdirektør Per Torgersen til Nettavisen om påstått sex og pillesalg røykerommet.

- Hva gjør dere nå?

- Røykerommet er ikke fysisk stengt nå, men vi har behandlet dette blant annet i arbeidsmiljøutvalget og vi kommer til å stenge det. Den egentlige grunnen er vår policy; vi ønsker å være et røykfritt sykehus, sier Torgersen.

Henvises til røykebu
Avdelingen i Arendal har hittil vært liberale i forhold til røykesugne pasienter, men heretter vil de bli henvist til en røykebu på utsiden av sykehuset.

- Vi har fått klager fra andre pasienter som sjeneres av røyklukten, sier Torgersen.

- Hva med påstander om pillesalg?

- Hvis dette har forekommet er det veldig uheldig, og vi har forsøkt å undersøke det, men uten å komme noe videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere