Stengte ti spisesteder

Foto: (scanpix)

Totalt ti serveringssteder er stengt etter en storstilt restaurantaksjon i Oslo. Flere av stedene ble stengt på grunn av helsefare. Se synderne her.

15.03.04 15:10

- Resultatet viser at det er en del useriøse aktører i restaurantbransjen, som må følges opp for å skape bedre vilkår for dem som ønsker å drive seriøst, sier fungerende politioverbetjent Ronny Nilsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Sjekk hvorfor her
Torsdag og fredag ledet politiet en storstilt kontroll av hovedstadens serveringssteder. I alt ble 37 steder kontrollert. Resultatet er nedslående. Til sammen ble ti serveringssteder og et kjøkken stengt.

Følgende serveringsstedene ble umiddelbart stengt:

Mocca Mekkas , Schweigaardsgate 56, stengt som følge av manglende serveringsbevilling.

Etnisk klubb , Grønlandsleiret 37, stengt på grunn av utstrakt bruk av narkotika (khat) på stedet. En av innehaverne ble pågrepet for oppbevaring av 9,1 kg khat.

Kanaria Grill , Storgata 24, stengt på grunn av helsefare.

Salinas , Storgata 24, stengt som følge av manglende serveringsbevilling. I tillegg ble det tatt beslag i 21,6 liter rusbrus, 52 liter øl og 3 liter vin. Hele beslaget skal være ulovlig innført til Norge.

Kafe Unik , Storgata 25, stengt for flere tilfeller av skjenking til mindreårige.

La Petit Dancing , Jerikoveien 1, stengt på grunn av helsefare.

Dinos , Pilestredet 15b, stengt som følge av manglende serveringsbevilling

Coffee Club , Fridtjof Nansens plass 2, stengt som følge av manglende serveringsbevilling.

Ukjent navn , Møllergata 38, stengt som følge av manglende serveringsbevilling.

Kurdisk klubb , Storgata 18, stengt på grunn av helsefare og branntekniske forhold. I tillegg ble det gjort beslag av 100 kilo kjøtt og 20.800 sigaretter. Hele beslaget skal være ulovlig innført til Norge.

XO , Karl Johans gate 33, kjøkkenet stengt på grunn av helsefare.

- Nye aksjoner snart
Politiet lover nå nye aksjoner.

- I forbindelse aksjonen har vi plukket ut nærmere 60 steder for kontroll, og vi har kontrollert 37 virksomheter. Det vil si at flere steder vil får besøk av oss i nærmeste fremtid, sier fungerende politioverbetjent Ronny Nilsen til TV 2 Nettavisen.

Oslo politidistrikt har valgt å opplyse navnet på hvilke serveringssteder som blir stengt med umiddelbar virkning på grunnlag av allmenne hensyn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag