RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stenseng ber Listhaug skamme seg

Partisekretær Kjersti Stenseng i Arbeiderpartiet (til venstre) og justisminister Sylvi Listhaug (Frp).
Partisekretær Kjersti Stenseng i Arbeiderpartiet (til venstre) og justisminister Sylvi Listhaug (Frp). (NTB Scanpix/Nettavisen)
Sist oppdatert:
Partisekretær Kjersti Stenseng i Ap oppfordrer justisminister Sylvi Listhaug (Frp) til å se filmen «Utøya: 22 juli», for så å gå og skamme seg.

Torsdag sa stortingsflertallet nei til forslaget fra Frp og Høyre om at Justisdepartementet skulle kunne frata norske fremmedkrigere passet uten at det avgjøres i en domstol.

Listhaug: - Ap er velkommen til å snu

Les også: Nok en utsettelse for nye pass og ID-kort

Fredag morgen delte Listhaug et bilde på Facebook av flere soldater med tildekkede ansikter, med teksten: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del».

– Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ned. I kampen mot terror kan vi ikke sitte og toe hendene våre!, skrev justisministeren over bildet.

Sylvi Listhaugs Facebook-post der hun skriver at "Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet".

Fredag kveld svarer Stenseng på Facebook :

– I dag er det premiere på filmen Utøya 22. juli. Etter å ha lest Facebook-statusen landets justisminister la ut for noen timer siden har jeg to oppfordringer til henne: Først bør hun se filmen. Deretter bør hun gå og skamme seg.(©NTB)

Les også: Utøya-filmen etterlater deg fullstendig rystet og oppskaket

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere