RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal bil da eier ikke ville selge

Foto: Colourbox.com
Sist oppdatert:
Den bilinteresserte mannen tok ikke et nei for et nei da naboen nektet å selge bilen til ham.

(iBergen.no) Det skulle føre til fengselsopphold for den frekke biltyven.

Kjørte til nytt offer
Bare uker før jul i fjor ringte 32-åringen på døren til naboen. Han beundret den stilige BMW'en hans og ønsket å kjøpe bilen. Men nabomannen var slett ikke interessert i å selge og avslo tilbudet.

Senere på dagen oppdaget naboen at bilen var forsvunnet fra parkeringsplassen utenfor huset. Den hadde 32-åringen brutt seg inn i og kjørte en lengre tur rundt om i Bergen.

Bilen ble funnet igjen i Os. Der hadde mannen forlatt bilen hos nok en person med en fristende bil 32-åringen ønsket å kjøpe. Biltyven fikk prøvekjøre bilen, men kom aldri tilbake.

- Han lyver
I Bergen tingrett hevdet den tidligere tyveridømte mannen at han aldri hadde rappet naboens bil. Ifølge ham var en annen person den skyldige, men samtidig nektet han å oppgi navnet på vedkommende. Den forklaringen kjøpte ikke retten, som karakteriserte historien som «åpenbart oppkonstruert».

Sammen med flere andre forhold ble han dømt til fengsel i ti måneder, men sju av dem ble gjort betinget på det vilkår at han gjennomfører narkotikaprogram med domstolkontroll.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere