RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal fra egen last - solgte tyvegodset

Sist oppdatert:
En ansatt i et firma som kjører for Tollpost Globe i Kristiansand stjal last fra egen henger til en verdi av nesten 700.000 kroner, og solgte tyvegodset videre.

Avdelingssjef Tormod Try i transportfirmaet Tollpost Globe i Kristiansand avslørte en tyv blant sine egne sjåfører.

- Vi har vært gjennom en ubehagelig periode. Det er vanskelig når man skjønner at det er noen innenfra som er utro. Mange ansatte både her i Kristiansand og i Drammen har følt seg mistenkeliggjort på grunn av det betydelige svinnet. Nå er folk her lettet over at en mann en pågrepet og har tilstått tyveriene, sier avdelingssjef Tormod Try ved Tollpost Globe på Langemyr i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

En 28 år gammel mann bosatt i Lillesand kommune ble mandag pågrepet av politiet i Kristiansand for tyveriet.

Totalt 50 kolli forsvant fra lastebilen som 28-åringen kjørte mellom Kristiansand og Drammen i helgene. Totalt ble det stjålet for omkring 250.000 kroner i verdi fra leverandøren. Det vil si at varene har en utsalgspris i butikker på 600.000-700.000 kroner.

To andre menn på 32 og 24 år fra samme distrikt ble også pågrepet i saken i begynnelsen av denne uken. Alle tre er avhørt, har tilstått og er løslatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere