RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal fra støtte-konsert

Akkurat da støttekonserten for flomofrene skulle starte i Trondheim, stakk en mann hånden i billettkassa og løp av gårde med flere tusen kroner - men han løp ikke fort nok.

- Jeg rakk ikke å tenke før jeg handlet. Alt gikk så fort, forteller billettselger Bente Moxness til Adresseavisen, ennå andpusten etter løpeturen.

Sammen med Alf Næssgaard solgte hun billetter til konserten bakerst i Vår Frues kirke i Trondheim torsdag kveld, da de ble oppmerksomme på en mann som sirklet rundt billettbordet.

Innhentet tyven

Da han slo til og la på sprang, løp de etter, mens en annen billettør passet kassa. De to innhentet tyven og med hjelp av et par tilfeldige forbipasserende greidde de å tvinge pengene ut av mannens hånd. Moxness har ikke bestemt seg for om hun vil anmelde tyveriforsøket.

Støttekonserten gikk som planlagt, med innslag fra Hildegunn Eggen, Eldbjørg Raknes, koret Cantus, Harald Rise, Jacob Margido Esp, Nidaros Strykekvartett og Lisa Britt Sivertsson. Nesten 20.000 kroner ble samlet inn og sendes uavkortet til flomområdene i Asia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere