*Nettavisen* Nyheter.

Stones-billetter til halv pris

Foto: Sara Johannessen (SCANPIX)

Tro det eller ei - Rolling Stones-konserten på Valle Hovin i morgen er ennå ikke utsolgt. Her finner du billigbillettene.

07.08.07 09:54

(iOslo.no) I morgen spiller Rolling Stones på Valle Hovin - igjen. Hårfestet er enda litt høyere, soloene enda litt lengre, og publikum enda litt eldre. Det er satt av plass for 40.000 tilskuere, men ikke alle billettene er utsolgt. Fremdeles er det mulig å få tak i billetter på internett, og fordi Gunnar Eide Concerts, som arrangerer konserten, ennå ikke har fylt opp plassene, er det mulig å lete seg fram til billetter helt ned i halv pris.

Sist gang Stones var i Oslo var i 1998. I fjor spilte de foran 20.000 tilskuere på Koengen i Bergen. Da var konserten utsolgt på 32 minutter og 13 sekunder. At ikke alle billettene er borte i Oslo bekymrer ikke arrangøren, for foreløpig spiller Stones foran 39.000 håpefulle på det gamle skøytestadion ved Helsfyr i Oslo.

- Det ser veldig pent ut. Vi har ikke fått noen tall i dag, men i går hadde vi under tusen billetter igjen. Det er med andre ord ikke helt utsolgt, sier Rune Lem, konsertarrangør og direktør i Gunnar Eide Concerts.

Når iOslo.no leter på nettet finner vi svært mange billetter, og bare de færreste av dem går over de pålydende 810 kronene. Det synes ikke Lem er spesielt rart.

- Det er vel noen som har kjøpt for mange billetter, og som nå sliter med å bli kvitt dem. Som det ser ut nå blir det kanskje billettsalg i døra, da blir det vanskelig å selge til en høyere pris, sier han

- Men Stones pleier alltid å spille for fulle hus?

- Nei da, det er ikke første gangen det ikke er utsolgt, sier Lem.

Her finner du rock til lavpris (husk at billettprisen er 810 kroner):

Rubrikk

QXL

FINN (søk etter Rolling Stones)

Zett

Ny.no

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.