RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor gjensynsglede på Gardermoen

Sist oppdatert:
GARDERMOEN (TV 2 Nettavisen): Gjensynsgleden var stor da 285 nordmenn ankom Gardermoen fra katastrofeområdene i Thailand i morgentimene.

Flyet med 285 nordmenn om bord landet klokken 05.25 torsdag morgen, og gjensynsgleden var enorm da de møtte pårørende som ventet på flyplassen.

Rundt 100 helsepersonell i tillegg til politi, Sivilforsvaret, Røde Kors, prester, krisepsykiatere ventet på Gardermoen da den første store bolken med nordmenn kom hjem fra katastrofeområdet i Thailand. Blant dem som ventet på flyplassen var også helseminister Ansgar Gabrielsen.

- Operasjonen har gått knirkefritt. Omfanget av det som var stilt opp av hjelpearbeid, var større enn behovet. Omfanget av det helsemessige var mindre en forutsatt, sier Gabrielsen.

To personer ble satt av i Dubai for å få umiddelbar medisinsk behandling. I tillegg er en person fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse etter ankomsten på Gardermoen.

- Folk ellers er opptatt av å komme hjem fortest mulig. De som har kommet, har gjennomgående bra helsetilstand, sier Gabrielsen, som ble overrasket over å finne personer om bord i flyet som han kjenner, men som han ikke visste hadde oppholdt seg i Thailand.

TV 2 Nettavisen kommer med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere