RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor politijakt etter rømling

Sist oppdatert:
19-åringen var ikke interessert i å følge med politiet som banket på døra. Nå jakter store politistyrker på mannen.

Politiet har tatt i bruk helikopter for å finne mannen som torsdag morgen stakk fra politiet. I utgangspunktet skulle pågripelsen skje helt rutinemessig.

- Mannen er mistenkt for en god del innbrudd og grove tyverier. Slik sett har han ingen stor grunn til å skulle stikke fra politiet, sier operasjonsleder Per Martin Ødegård ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge operasjonslederen hadde Romerike politidistrikt fått en anmodning fra politiet i Oslo om å pågripe 19-åringen i hjemmet hans.

- Ubevæpnet politi troppet opp på døra like før klokka 09.30. Da vi banket på døra, hoppet han ut vinduet. Han er ikke farlig, men det kan hende at han har gjort noe mer galt ettersom han stikker av, sier Ødegård til TV 2 Nettavisen.

Politiaksjonen pågår fremdeles. Flere patruljer og politihelikopter deltar i søket.

- Vi leter i skogen, på jorder og i spredt bebyggelse. Politihelikopteret var ledig, så det er derfor vi bruker det, sier operasjonslederen i Romerike politidistrikt og prøver å tone saken ned.

Politihelikopteret måtte senere på dagen returnere for å fylle drivstoff. Jakten på 19-åringen er derimot ikke avsluttet.

- Vi får se om vi henter inn igjen helikopteret. Mannen får vi tatt til slutt uansett. Vi vet jo hvem det er, sier Ødegård til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere