RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor vannlekkasje lager trafikale problemer i Oslo


En stor vannlekkasje på Grünerløkka i Oslo førte til at flere gater i området måtte stenges for trafikk tirsdag ettermiddag.
En stor vannlekkasje på Grünerløkka i Oslo førte til at flere gater i området måtte stenges for trafikk tirsdag ettermiddag. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Brannvesenet jobber på spreng for å stanse en stor vannlekkasje på Grünerløkka i Oslo. Det er store trafikkproblemer i området, opplyser politiet.

– Det er veldig mye vann i veien, og vi har sperret av flere veier i nærheten. Det jobbes på stedet for å finne ut hvor lekkasjen under bakken er, sier operasjonsleder Gjermund Stokkeli i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er begrenset fremkommelighet i området i krysset Sannergata og Toftes gate, og mot Thorvald Meyers gate. Trikkene er omdirigert til Sinsen og Carl Berners plass, ifølge Osloby.no.

– Vi har fått melding om en lekkasje i Sannergata og har nå tre rørleggere på vei. Vi vet ikke noe mer på nåværende tidspunkt, sier Jan Eliassen, ingeniør i beredskapssenteret i Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune, til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere