RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storbrann i Holmestrand

Sist oppdatert:
Flere hus sto mandag morgen i brann i Holmestrand sentrum. 20 personer ble evakuert. Brannvesenet driver nå med etterslukking.

Brannen startet i Gjesten Kro rett før klokka 05.00 mandag morgen og ifølge politiet befant det seg ingen mennesker i bygningen.

Kort tid etterpå hadde brannen spredt seg til to andre hus i Langgaten og 20 beboere ble evakuert. Området som brant har mye trebebyggelse.

Operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Petter Aronsen bekrefter til TV2 Nettavisen at brannvesenet har full kontroll over brannen.

- Det er ikke fare for spredning, forsikret han.

Brannvesenet fikk forsterkninger fra Drammen, Tønsberg, Hydro og Sivilforsvaret.

Har du tips i saken? Kontakt oss via MMS og SMS på NATIPS til 1984, via mail på vaktsjef@nettavisen.no eller på tlf. 21006010.

Et større område i nabolaget ble evakuert, forteller politiet.

- I de tre husene som brant og i ett nabohus ble mennesker evakuert. I nabohuset til de nedbrente husene kan de evakuerte flytte tilbake nå. Vi er ikke sikre på hvor de andre evakuerte skal bo, sier Aronsen.

Ingen personer er meldt skadd, og politiet er på stedet sammen med brannvesenet som driver slukningsarbeid. Brannvesenet jobber nå hardt for å hindre at brannen sprer seg ytterligere.

Kommunens kriseledelse er varslet og busser er satt inn for frakte de evakuerte til kantinen på rådhuset i Holmestrand. Man har også et annet forsamlingshus i nærheten av brannstedet.

Politiet har foreløpig ingen mistanker om hva brannen skyldes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere