Gå til sidens hovedinnhold

Stordalen tok kollektivfeltet

4.200 kroner svir kanskje ikke så på pungen for Petter Stordalen etter at han kjørte i kollektivfeltet. -Det var galt, sier han.

(SIDE2:) - Jeg kjørte i kollektivfeltet. Det er ulovlig. Jeg erkjente mine synder og beklaget det, sier Petter Stordalen til VG som godtok boten på 4.200 kroner på stedet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Bare min skyld
Avisen skriver også at Stordalen, kjent for sin miljøprofil, kjørte en av sine «CO2-bombe»-biler, en Mercedes.

Det er godt kjent at Petter Stordalen har en stor bilpark, både av meget miljøvennlige biler og andre ikke fullt så miljøvennlige biler. Finansmannen sier til VG at han har kjørt ruten til Aker Brygge i flere år. Når man skal kjøre av er det et kollektivfelt og et vanlig felt.

- Jeg forsøker ikke å legge skylden på andre enn meg selv, sier han.

Miljøkonge
Stordalen har gjennom Choice-hotellene bemerket seg som en av de kraftigste miljøpådriverne i norsk næringsliv. At han ikke alltid har fulgt opp privat, har han fått tyn for. Men finansmannen har tidligere sagt at det er et mål å nå miljøkravet også på hjemmebane.

Nylig fikk han også oppmerksomhet fordi han har kjøpt et stort kunstverk av Jaume Pensa, nemlig en av hans sittende buddhaer. Buddhaen lyser i ulike farger om natten.

SE DEN HER:Her er Stordalens kjempe-Buddha

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg