RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storm i et sherryglass

Pårørendegruppa ved Ørstaheimen på Sunnmøre serverte de gamle et glass sherry på nyttårsfesten. Det vil ikke ledelsen ved sykehjemmet ha noe av.

Pårørendegruppa hadde ordnet den formelle tillatelsen med ambulerende skjenketillatelse på forhånd, trodde de.

Men styreren ved hjemmet, Albert Steinnes, liker alkoholserveringen dårlig, skriver Sunnmørsposten. Han mener bestemt at det ikke bør bli servert alkohol på sykehjemmet annet enn i privat øyemed, det vil si inne på rommene.

Nå har også helse- og sosialsjef Odd Ivar Øvregård blandet seg inn i debatten. Han har innkalt pårørendegruppa til et møte for å gjøre det klart at han skrev under på at gruppa kunne bruke lokalene til fest, ikke på at de kunne skjenke alkohol.

Og hva sier beboerne ved sykehjemmet?

- Jeg smakte for 12 år siden i et bryllup. Da tok jeg en slurk rødvin. Siden har jeg aldri smakt, seier Jofrid Ringset til Sunnmørsposten.

- Det var uventet at noen sånt skulle skje. Men det var en veldig hyggelig fest på mange måter, sier Elias Bjørdal som var med på festen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere