Gå til sidens hovedinnhold

Stormet ulovlig pokerklubb

Væpnet politi stormet en illegal pokerklubb natt til lørdag på jakt etter gjengmedlemmer.

Har du opplysninger om nattens aksjon? Ta kontakt med oss.

Pokerklubben skal ikke være direkte knyttet til gjengproblematikken i hovedstaden. Det ulovlige spillstedet skal imidlertid ha tiltrukket seg personer fra Oslos gjengmiljø.

Store potter
Det spilles for store summer i pokerklubben. Hver enkelt pott er på titusener av kroner, opplyser kildene til Dagbladet.no.

Politiet bekrefter at de raidet en ulovlig spillklubb, og sier kriminelle gjengmedlemmer vanker på klubben. Politiet vil imidlertid ikke gå i detaljer om nattens aksjon.

Aksjonen i Pilestredet var planlagt. Operasjonen sees i sammenheng med politiets offensiv mot de kriminelle gjengene i hovedstaden.

Væpnet aksjon
Beredskapstroppen slo til mot lokalene klokken 03. Frykten var at ungdommene skulle være bevæpnet, og man tok derfor ingen sjanser. Det ble ikke funnet noen våpen i razziaen.

- Arrestasjonen gikk greit, uten at det ble mer bråk. Det var opplysninger i forkant som førte til at vi slo til mot nettopp dette stedet. Og det viste seg jo at det var noe i tipset, sier operajonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Det var, ifølge Dagbladet.no, cirka 20 personer i lokalet da politiet slo til, og 12 av disse ble altså arrestert.

Fant kontanter
- Det ble funnet flere pengebeløp og narkotika på stedet, men ingen våpen. Det er ikke snakk om store mengder narkotika, men foreløpig har vi ikke den eksakte oversikten, sier Ølstad til Dagbladet.no.

De pågrepne vil bli avhørt i løpet av formiddagen, og man vil da avgjøre om noen av dem skal fengsles videre. Noen av de pågrupne er allerede sluppet fri, mens andre vil bli holdt for videre avhør.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året