RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stornasker slipper fengsel

Kvinnen (39) stjal varer for minst 750.000 kroner fra trondheimsbutikker gjennom tre år, men slipper trolig å gå i fengsel.

I kvinnens lille leilighet fant politiet fullt av skinnvesker, glassvarer, bestikk, klær, leker, barnestoler til bil, kaffetraktere, vaffeljern, parfyme og pyntegjenstander. Det meste var ikke engang pakket ut av emballasjen.

Varer for flere hundre tusen, minst 750 000 kroner, er levert tilbake til 40-50 firmaer i Trondheim.

Omfanget av tyveriene er så stort at 39-åringen kunne ha risikert tiltale med en strafferamme på seks års fengsel, skriver Adresseavisen.

Avgjørelsen er ikke klar, men etter det avisen erfarer har politiet allerede bestemt seg for å avgjøre saken med en betinget påtaleunnlatelse.

Eventuell påtaleunnlatelse skyldes kvinnens psykiske tilstand, men politiet vil ikke opplyse om hun har vært undersøkt av psykiater. Dersom 39-åringen begår nye straffbare forhold, risikerer hun å måtte stå til rette for tyveriene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere