Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strøm av tips i Kristin-saken

Foto: (scanpix)
Sist oppdatert:
Etter søndagens «Fornemmelse for mord» på TV Norge har Roar Juel Johannessen fått 40 nye tips i Kristin-saken.

Tipsene skal være om mennesker som er blitt observert i områdene rundt den antatte fluktruten til gjerningsmannen. Noen av tipsene skal være om navngitte personer, skriver Sandefjords Blad.

Så mopedist
Kun fem minutter etter at programmet ble vist søndag, ringte en kvinne til Juel Johannessen og fortalte at hun så en mopedist i Kodal drapsdagen 5. august 1999.

- Jeg må innrømme at jeg ikke har den store troen på de synske, og tar alt med en klype salt. Jeg håper at de kan komme med noe konkret, som kan kontrolleres fysisk, sier Kristins far, Roar Juel Johannessen, til lokalavisen.

- Jeg skal ha ham stanset og låst inne. Han skal stoppes for enhver pris. Vi startet mange mil bak ham, men nå ser vi ryggen på ham. Men det holder ikke å ta ham igjen, han må felles også.

Fant hjelm og veske
Også politiet i Larvik og TV Norge har fått inn flere tips i den over fire år gamle drapssaken siden søndag. På anvisninger fra de klarsynte Lena Ranehag og Lilli Bendriss for halvannen måned siden, ble en hjelm og en veske funnet ved Goksjø. Disse gjenstandene er fortsatt til analyser hos Kripos.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!