Gå til sidens hovedinnhold

Studenter samles i sorg

I ettermiddag samles beboerne ved St. Hanshaugen Studenthus til informasjonsmøte med psykolog og studentprest.

Studentene ved St. Hanshaugen Studenthus i Oslo samles i ettermiddag til informasjonsmøte etter at et ungt par ble funnet drept i en av studenthyblene fredag. Ved møtet vil både studentpresten og psykolog fra Oslo- og Akershushøgskolenes studentsamskipnad (OAS) sin rådgivningstjeneste være tilstede.

- Vi vil forsikre oss om at studentene har fått informasjonen vi har gått ut med. Samtidig vil vi gjerne vite hva slags tanker de gjør seg i den situasjonen de har kommet i, forteller Guri Skansen ved OAS.

På hotell
Studentene i de 15 hyblene i fjerde etasje hvor det unge paret ble funnet drept fikk tilbud om hotellovernatting i helgen. Om lag 190 studenter bor i studenthuset. Studentene fikk allerede i går tilbud om å snakke med psykolog og rådgivningstjenesten ved OAS.

Ikke fastslått identitet
Mandag starter obduksjonen av det unge paret som fredag ble funnet drept på en studenthybel i Oslo, opplyser p olitiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet har foreløpig ikke fastslått identiteten til de drepte. Så langt har politiet heller ingen nye opplysninger om motivet for drapet.

Jenta, som var i starten av 20-årene, skal ha blitt funnet kvalt. Rett ved siden lå den jevnaldrende mannen med flere knivstikk på kroppen. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk