RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sudbø fikk kjendis-advokat

Sist oppdatert:
Skandalelegen Jon Sudbø har fått seg en advokat med bred erfaring.

- Han har nå fått seg hjelp fra advokat. Advokaten er Erling O. Lyngtveit, sier Anne-Gry Rønning Moe i Legeforeningen til TV 2 Nettavisen.

Høyesterettsadvokat Erling O. Lyngtveit har bred erfarning.

Han har vært og er advokat for blant annet Per Orderud , Christer Tromsdal, Ole Christian Bach , Baneheia-dømte Jan Helge Andersen , Hallvard Flatland og Susan Namuddu.

Det har foreløpig ikke lykkes TV 2 Nettavisen å få en kommentar fra Sudbøs advokat.

- Sudbø advarte Radiumhospitalet

Lørdag gikk Anne-Gry Rønning Moe i Legeforeningen ut og backet opp Sudbø.

- Jon Sudbø er en kompetent lege og han advarte selv Radiumhospitalet om feil i flere artikler. Det er feil, slik det har kommet frem i media, at det er noen andre som har oppdaget at det er feil i flere artikler. Sudbø advarte sin arbeidsgiver om dette fra første stund etter den første avsløringen, sa Rønning Moe, til TV 2 Nettavisen.

- Det fremstilles jo nå som om Sudbø ikke er kompetent. Sudbø har en vesentlig del av sin utdannelse fra Radiumhospitalet. Det han mangler er en tre måneders praksisperiode på Ullevål, og det er riktig at han ikke hadde søkt om spesialistgodkjenning slik han hadde sagt han skulle. Men det er en kompetent lege det er snakk om, sa Anne-Gry Rønning Moe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere