RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superdeilig badevann

Oslo-området har fortsatt varmest vann, men badetemperaturen stiger andre steder i landet også. Sjekk ditt badested her.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

Les TV 2 Nettavisen på mobilen

Ulsrudvann har for tiden den høyeste badetemperaturen i landet med 23 grader onsdag. Det viser en uhøytidelig undersøkelse foretatt av TV 2 Nettavisen.

Les våre sommersider

Oslo-området varmest
En rekke steder i Oslofjorden måler 22 grader - som Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand. I ferskvannene Trollvann, Sognsvann og Nøklevann er det like varmt.

Sjekk også Friluftsetatens sider

Andre steder i landet er det litt kaldere. Rognstranda camping i Telemark, Oddane Sand i Larvik og Lyngstrand camping ved Randsfjorden måler alle 21 badegrader onsdag.

Onsakervika camping ved Tyrifjorden, Lyngørfjorden marina i Tvedestrand, Sjøsanden i Mandal og Mjøsa har 20 grader i badevannet for øyeblikket.

Ved Helleneset i Bergen, Munkholmen i Trondheim, Hamresanden i Kristiansand og Solastranden i Stavanger er badetemperaturen 19 grader.

Se lesernes egne sommerbilder

Badegradene stiger i nord
Torghatten camping i Brønnøysund måler 21 grader onsdag, og det er det varmeste som har blitt målt der i år. Det er like varmt som flere steder i Oslofjorden og på Sørlandet.

Lyngvær Lofoten bobilcamping har 16 badegrader for øyeblikket, så det er ikke like varmt i vannet i hele Nordland.

Har du en god badehistorie? Send oss epost

Alta kommune måler badetemperaturen ved flere badesteder i Alta, men kun en gang i uka.

Ved forrige måling hadde Skogvannet kun 13 grader. På grunn av det fine været den siste uka, så har temperaturen steget med hele 5 grader, og den er nå på 18 badegrader.

I Altafjorden har også temperaturen steget noen grader. Ved forrige måling var det kun 11,5 grader, mens badetemperaturen for øyeblikket er 16 grader.

Sjekk kommunens hjemmeside

Er det varmere eller kaldere i badevannet der du er, eller har du et morsomt sommerbilde? Send bildet med bildetekst og fotografens navn til sol@nettavisen.no

Bildene får du se her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere