*Nettavisen* Nyheter.

Superdeilig badevann

Oslo-området har fortsatt varmest vann, men badetemperaturen stiger andre steder i landet også. Sjekk ditt badested her.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

Les TV 2 Nettavisen på mobilen

Ulsrudvann har for tiden den høyeste badetemperaturen i landet med 23 grader onsdag. Det viser en uhøytidelig undersøkelse foretatt av TV 2 Nettavisen.

Les våre sommersider

Oslo-området varmest
En rekke steder i Oslofjorden måler 22 grader - som Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand. I ferskvannene Trollvann, Sognsvann og Nøklevann er det like varmt.

Sjekk også Friluftsetatens sider

Andre steder i landet er det litt kaldere. Rognstranda camping i Telemark, Oddane Sand i Larvik og Lyngstrand camping ved Randsfjorden måler alle 21 badegrader onsdag.

Onsakervika camping ved Tyrifjorden, Lyngørfjorden marina i Tvedestrand, Sjøsanden i Mandal og Mjøsa har 20 grader i badevannet for øyeblikket.

Ved Helleneset i Bergen, Munkholmen i Trondheim, Hamresanden i Kristiansand og Solastranden i Stavanger er badetemperaturen 19 grader.

Se lesernes egne sommerbilder

Badegradene stiger i nord
Torghatten camping i Brønnøysund måler 21 grader onsdag, og det er det varmeste som har blitt målt der i år. Det er like varmt som flere steder i Oslofjorden og på Sørlandet.

Lyngvær Lofoten bobilcamping har 16 badegrader for øyeblikket, så det er ikke like varmt i vannet i hele Nordland.

Har du en god badehistorie? Send oss epost

Alta kommune måler badetemperaturen ved flere badesteder i Alta, men kun en gang i uka.

Ved forrige måling hadde Skogvannet kun 13 grader. På grunn av det fine været den siste uka, så har temperaturen steget med hele 5 grader, og den er nå på 18 badegrader.

I Altafjorden har også temperaturen steget noen grader. Ved forrige måling var det kun 11,5 grader, mens badetemperaturen for øyeblikket er 16 grader.

Sjekk kommunens hjemmeside

Er det varmere eller kaldere i badevannet der du er, eller har du et morsomt sommerbilde? Send bildet med bildetekst og fotografens navn til sol@nettavisen.no

Bildene får du se her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.