RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suzann Pettersen har blitt mamma


- ENDELIG: Suzann Pettersen forteller at hun har blitt mamma.
- ENDELIG: Suzann Pettersen forteller at hun har blitt mamma. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Golfstjernen viser fram sitt nye gull på Instagram.

- Endelig. Ventetiden er over, skriver Suzann Pettersen på Instagram. Samtidig viser hun fram et nyfødt lite nurk i armene på henne og ektemannen Christian Ringvold.

- Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til. Men jeg er veldig glad i barn - og har alltid hatt lyst på egne barn, sa golfstjernen til VG for fem måneder siden. Da måtte hun stå over LPGA-turneringer fordi hun fikk flyforbud av legen grunnet graviditeten.

Pettersen har ingen planer om å legge golfkøllene på hylla selv om hun nå blir mamma. Hun vil følge i fotsporene til store sportsmammahelter som Marit Bjørgen.

– Jeg kommer til å søke erfaringer fra de som har gjort det før meg, blant andre Marit Bjørgen. Etter at hun ble mamma sa hun til meg at «alt er det samme, men jeg sover ikke lenger», fortalte Pettersen da.

Suzann Pettersen er tatt ut som en av to visekapteiner på Europa-laget som skal møte USA i Solheim Cup i september neste år.

Finally, the wait is over! Our little prince has arrived💙 08.08-2018 .

Et innlegg delt av Suzann Pettersen (@suzannpettersen) Aug. 9, 2018 kl. 12:46 PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere