RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakere resultat for Dagens Næringsliv-eier

NHST-konsernet som blant annet eier Dagens Næringsliv og Morgenbladet, tjener mer på abonnementer og mindre på annonser.

Driftsresultatet endte på 13,2 millioner kroner i andre kvartal i år, en nedgang fra 23,7 millioner fra samme periode i fjor. Før engangskostnader var driftsresultatet 30,7 millioner kroner, en nedgang på drøyt 5 millioner kroner.

NHST-resultatet viser at annonseinntektene for de ulike publikasjonene økte med 4 prosent i perioden. Samtidig falt annonseinntektene med 7 prosent.

Omsetningen i andre kvartal var stabil på 332,5 millioner kroner, knappe 2 millioner mindre enn på samme tid i fjor. Årsaken er at tilbakegangen i annonseinntekter ble kompensert med vekst i abonnementsinntekter og salg av andre tjenester.

Forretningsområdet «Norske Publikasjoner» – avisene – hadde en omsetning på 169 millioner kroner, en oppgang på 4 prosent, skriver E24.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere