RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svarer på Hagen-kritikk

Foto: Berit Almendingen/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Statsministerens kontor reagerer kraftig på Carl i Hagens kritikk av regjeringens krisehåndtering de første dagene etter flom-katastrofen i Sør-Asia i julen.

Politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, Øistein Mjærum, mener Carl I Hagens kritikk av regjeringens krisehåndtering lørdag , delvis er basert sviktende på grunnlag.

- Påstanden fra Hagen om at det ikke ble opprettet krisegruppe, tyder på at han ikke har fått med seg alt som faktisk har skjedd her hjemme. Etter hva jeg forstår har oppholdt seg i Spania, sier en tydelig engasjert politisk rådgiver til TV 2 Nettavisen.

- Dannet gruppe 2. juledag
- Det første møtet i krisestaben ble holdt på formiddagen 2. juledag. De første meldingene om norske omkomne kom 2. juledag på kvelden. Vi gjennomførte fra 3. juledag daglige koordineringsmøter med berørte departementer og etater, inkludert Statsministerens kontor, sier Mjærum.

- Hagens kritikk går også på sammensetningen av krisegruppen?

- Ja, og dette er noe Bondevik vil komme tilbake til under sin redegjørelse for Stortinget mandag, forsikrer Øistein Mjærum.

Statsministeren vil etter planen komme med en redegjørelse overfor de folkevalgte umiddelbart etter stortingspresident Jørgen Kosmos minnetale klokken 12 førstkommende mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere