*Nettavisen* Nyheter.

Sven O. på strippe-show

Stripper Renate kledde av seg til ære for kronprinsesse-pappaen og Sputnik på Victoria pub i Kristiansand. Se bilde og video.

21.10.04 13:46

- Dette var jo rene julegaven. Jeg liker å underholde folk, men jeg vet ikke om det blir stripping hver gang, sier Sven O. til TV 2.

Ekstra krydder
Onsdag formiddag inviterte Sven O. Høiby sin venn Knut Sputnik Storbukås til å holde show på puben Victoria i Kristiansand sentrum. Showmannen Sven O. hadde lagt opp til ekstra krydder i showet. Rettere sagt hjelpepleierstudenten Renate Barsgård.

- Jeg visste ingenting. Det eneste Sven O. sa på forhånd var at han hadde en hemmelighet til meg i dag, sier Sputnik til Fedrelandsvennen.

Julenissekostyme
Med Sven O. Høiby og Sputnik vel plassert på scenen danset overraskelsen seg ut av julenissekostyme til glede for publikum og de to kjendisene. Men stripperen stoppet ved Sputnik-trusa og viste etter eget sigende ikke puppene til publikum.

- Jeg var jo litt sømmelig, og viste ikke puppene mot publikum, men sto toppløs inntil Sven O. Dette var mer et show enn stripping, sier Barsgård til VG Nett.

Til TV 2 sa stripper Barsgård at Sven O. var en ekte gentlemann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.