RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk ektepar tok hånd om norske barn

Sist oppdatert:
Et svensk ektepar tok med fire norske barn fra kaoset i Khao Lak hjem til Borås. Nå er de gjenforent med slektninger i Norge, mens foreldrene fortsatt er savnet.

Alle de fire barna er nå sendt videre til trygge omgivelser til slekt og venner. To av barna, et søskenpar, hører hjemme på Hommersåk i Sandnes i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad på sine nettsider.

Det var en ren tilfeldighet at det svenske ekteparet Bjørn Ingberg og Isabell Lindsjø tok hånd om de fire barna, skriver avisen.

De oppdaget dem ved innsjekkingsskrankene på flyplassen på vei hjem. De klarte seg bra, men var uten foreldre eller ledsagere. Ekteparet tok seg av barna og insisterte på at alle fire skulle være med i samme fly som dem selv til Göteborg.

Vel hjemme, ble de pårørende kontaktet og barna ble hentet etterhvert.

Til Stavanger Aftenblad sier Isabell Lindsjø at hun er glad for å hjelpe de sørgende barna som ikke helt forsto hva som hadde skjedd og konsekvensene av katastrofen.

De to søsknene fra Hommersåk er vel hjemme nå. Torsdag kom også storesøster hjem fra Bangkok og ble hentet av morfar. Foreldrene er fortsatt savnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere