RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svever mellom liv og død etter slagsmål

Sist oppdatert:
En 32 år gammel mann ligger i respirator på Ullevål sykehus etter at han ble slått helseløs på Holmlia natt til lørdag. Fem unge menn er pågrepet.

Det var ved Holmlia busstasjon og inne i en buss 32-åringen ble mishandlet rett før midnatt natt til lørdag. Mannen ble påført så store hodeskader at han nå ligger i respirator på Ullevål sykehus.

Tre 18-åringer og en 21-åring var pågrepet lørdag formiddag i forbindelse med mishandlingen. Lørdag ettermiddag pågrep politiet ytterligere en ung mann.

- Dette er en meget stygg og alvorlig sak, og det er viktig for politiet å få kontakt med personer som har sett det som skjedde, opplyser politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mulig ransmotiv
Den brutale voldsepisoden skjedde på rute nummer 80 som går fra Holmlia senter mot Åsbråten.

- Fire eller fem ungommer har gått løs på ham utenfor bussen og dette har fortsatt inne på bussen. Episoden kan være blind vold, det kan ha oppstått en krangel, eller det kan også være et ransmotiv, forklarer Abrahamsen.

Rundt 30 passasjerer skal ha vært på bussen og var vitner til opptrinnet. Dessuten var det installert kamera på bussen, noe som letter politiets arbeid med saken.

- Kameraet har vært veldig nyttig i dette tilfellet og har gitt oss bra bilder, leger Abrahamsen til.

Kan bli flere pågripelser
Det er på det rene at 32-åringen har vært innom Aqua Bar og Amadeus Bar på Holmlia før han gikk på bussen som forlot holdeplassen klokka 23.23 lørdag kveld. 32-åringen var iført dongerijakke med saueskinn på innsiden og dongeribukse, og har litt haltende gange.

Politiet regner med at det kan skje flere pågripelser i saken. De fire som sitter i avhør lørdag er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse eller medvirkning til dette. Siktelsen kan bli utvidet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere