RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Svindlet av prostituert

Sist oppdatert:
Men nordmannen ville ha pengene tilbake fra banken.

Nordmannen var på ferie i Puerto Rico på Gran Canaria da han endte opp på bordell. En spansk kvinne krevde 140 euro for sine tjenester, og mannen måtte ut i minibanken, skriver Dagbladet.

Den prostituerte kvinnen ble med nordmannen ut for å hente kontanter, hvorpå hun fikk betalt, og mannen ble med på hennes rom. I løpet av seansen på rommet kom en ukjent mann inn på rommet ved to anledninger.

I løpet av tiden han oppholdt seg med kvinnen på rommet, ble bankkortet belastet med over 5000 kroner. Det skal også ha blitt gjort flere forsøk på å ta ut penger fra minibanken, uten at det var dekning på kortet.

Mannen påstår at han ikke har gitt koden til uvedkommende, og krevde pengene tilbake fra banken. Dette fikk han ikke aksept for, og saken endte opp i Bankklagenemnda.

Et flertall i nemnda har nå konkludert med at mannen har opptrådt uaktsomt da han lot den prostituerte bli med ut for å hente penger i minibanken. Han har i betydelig grad økt risikoen for at koden kunne bli kjent for uvedkommende, og har deretter oppbevart kortet utenfor sin kontroll på kvinnens rom.

Bare noen få tror at han har blitt utsatt for svindel som han ikke kunne forutse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere