RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindlet og bedro 10 kvinner

En 31 år gammel mann er dømt etter å ha bedratt 10 kvinner.

Hjelpepleieren bløffet og sa han var lege, både på Ullevål Universitetssykehus og på Rikshospitalet. Han sa også han jobbet i ambulansetjenesten, skriver Aftenposten.

At mannen var samboende og hadde en gravid og syk kone, var ikke til hinder for at han bestilte kredittkort i hennes navn, og fikk ut 128.416 kroner. Mens han gjorde dette, satt han i Trøgstad fengsel for grove bedragerier mot seks tidligere kjærester.

I fjor vår fikk han en dom for å ha bedratt en kjæreste for 55.000 kroner. Han hadde fortalt henne at han hadde egen legepraksis, og fortiet at han var samboer. Pengene sa han skulle gå til en ny bil, men de gikk etter alt å dømme i et stort tapssluk av en pub som han drev.

I 2001 lovet han bot og bedring. Likevel fortsatte han på samme måte. Siste offer er en kvinnelig eiendomsmegler (30) fra Oslo som han traff i fjor vår. Han stakk av med penger og en DVD-spiller.

«Spesielt mannens ekssamboer er blitt rammet særlig hardt. Hun har i dag betydelige økonomiske problemer i tillegg til den store følelsesmessige belastningen hun utvilsomt har vært utsatt for. Det er ytterligere straffskjerpende at de straffbare forhold ble begått mens hun var gravid med deres felles barn og etter det opplyste var noe indisponert og uten oversikt over deres økonomiske anliggender», heter det i dommen.

I den siste dommen fikk mannen seks måneders ubetinget fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere