RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svært glad for politi-millioner

- Vi ba opprinnelig om 500 millioner. Med tilleggsbevilgningen har vi nå fått det vi har bedt om, og er svært glad for det, sier lederen av Politiets Fellesforbund, Arne Johannessen.

I budsjettforhandlingene i Stortinget går det frem at politi- og lensmannsetaten får 250 nye millioner:125 millioner til Oslo, og 125 millioner til resten av landet.

- Det er en seier for kampen mot kriminaliteten og for tryggheten til publikum. Pengene bør brukes til å gjøre politiet bedre i stand til å yte publikum den hjelp og service som de forventer og som de fortjener, sier Johannessen i en pressemelding.

- Vi har tidligere bedt om en ressurs-opptrappingsplan over en tre-fire års periode. Vi håper at dette er starten på en slik plan, sier forbundslederen.

- Forbundslederen er svært glad for at Regjeringen, etter meget godt arbeid fra FrP, er blitt enige om en påplussing til politiet, skriver PF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere