Gå til sidens hovedinnhold

Syden billigst etter jul

Mange av restplassene til syden er revet vekk. Men fremdeles kan du gjøre et kupp.

(SIDE2): - Det er mye utsolgt i januar, men enkelte kupp blant restplassene til syden kan fremdeles gjøres, bekrefter Informasjonsrådgiveren hos Star Tour Elisabeth Larsen-Vonstett.

Se vår oversikt over restplassene her

Tidligere var det ikke noe problem å finne billigturer rett etter juleferien. Slik er det ikke lenger.

Et raskt søk etter restplasser i januar resulterte i kun to turer under 1000-lappen. En av dem til Tenerife førstkommende søndag og en til Gran Canaria neste onsdag.

De mest populære områdene er utsolgt for flere måneder framover.

- For de som vil østover er mulighetene minimale. Thailand er helt fullt. Jeg prøvde å søke opp noen ledige plasser og fant én i slutten av mars, sier Larsen-Vonstett.

Hun lover flere avganger til Thailand neste år.

Søk på Syden-turer her.

- Folk har blitt mer observante i forhold til de billige periodene i chartermarkedet. Media skriver mer om de billige turene, og det er jo rimeligere å reise utenom de tradisjonelle feriedagene, forklarer Larsen-Vonstett.

Storsalg i januar
Januar er tiden på året da charterselskapene selger flest turer. Ikke alle har lyst eller muligheten til å reise utenfor sesongen. Det kan uansett lønne seg økonomisk å være tidlig ute.

- I januar selger charterselskapene for til sammen 700 millioner kroner. Bare her hos Star Tour selger vi 40.000 reiser i januar, opplyser informasjonsrådgiveren.

Les mer om ferie og reise her.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene