RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syklist angrepet med kaffe

Foto: Asle Bentzen (Illustrasjonsfoto)
Sist oppdatert:
Syklisten ante fred og ingen fare da dørene på bussen åpnet seg og sjåføren kastet rykende varm kaffe rett i ansiktet hennes.

Trude Andersen var som vanlig på vei til jobb på Sandsli i går morges. Men den rutinerte syklisten fikk seg mildt talt en ubehagelig overraskelse på Fjøsangerveien i Bergen.

Rykende varm
En leddbuss kom sigende opp på siden av 30-åringen og plutselig åpner sjåføren dørene og kyler rykende varm kaffe i ansiktet hennes. Deretter prøvde bussen å presse henne av veien.

- Han legger seg godt inn til siden og presser meg forbi den hvite linjen og inn mot rekkverket. Jeg ble skvist! Dette gjør han to ganger, og det var helt bevisst. Han viste fingeren til meg samtidig, sier hun til Bergensavisen.

Politianmeldt
Heldigvis slapp Andersen unna med mindre svimerker etter kaffekoppen, men sjåføren slipper ikke unna. Registreringsnummeret til Gaia-bussen er notert. Andersen har anmeldt sjåføren, og politiet ser svært alvorlig på episoden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere